.

Om kläderna 

Tygerna håller hög kvalitet. Kläderna tillverkas ofta i 100 % silke, ull, bomull eller linne - material från naturen. Men,  ibland kräver en design lite annan inblandning som till exempel lite polyester, elastan eller lycra.  Resultatet är mjuka, luftiga och lätta kläder som låter din kropp andas - faktum är att det ibland inte känns som om man har några kläder på sig alls.

Kroppsform, storlek, kombinationer och stil
La Stampa tillverkar inte traditionella storlekar. Dom försöker designa kläder som passar så många kroppsformer som möjligt - från XS till XXL.

Storlekar styrs av axelbredd och bröststorlek inte "vikt" och "ideal". Känslan jag upplevde när jag provade La Stampas kläder första gången var kort sagt -  en befrielse. Den anstränging som görs för att uppnå det här, är minst sagt imponerande. Resultatet? Kreativa, sensuella och bekväma kläder som fungerar över säsonger, kollektioner, kroppsformer och åldrar...jag för min del vet att man måste uppleva det här själv för det är inte förrän man provar kläderna som det magiska händer... kläder som definitivt är "designed with love" om du frågar mig.

När Vanessa Lappa, ansvarig för den internationella försäljningen, berättade om skillnaden mellan raka sömmar och kurvor kände jag mig något korkad - för min del har jag aldrig sett en kvinna med rak kropp? Men ändå har jag försökt pressa in min kropp i kläder som faktiskt är sydda utifrån det perspektivet. Alltid med resultatet att jag fått leva med trång midja eller för stora byxlår.

 

 

 

Ring
E-postadress